Particulier
 Boot afvoeren
 Gemeenten
 Jachthavens
 Boot Inkoop
 Offerte Aanvragen
 Galerij


 


REFERENTIES


Ruud uit Zaandam schreef:


Onze oude zeilboot had de novemberstorm niet overleefd. Na een aantal waarschuwingen van de havenmeester zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf die ons kon helpen met het vakkundig en duurzaam afvoeren van onze boot. Wij kwamen terecht bij Bootdemontage.nl en raakten in gesprek. Na een correcte afspraak gemaakt te hebben werd de boot verwijderd uit de haven. Nogmaals hartelijk bedankt voor de snelle en vriendelijke service en wij hebben weer een zorg minder!

Julius uit Amsterdam schreef:

Wij hadden een klein grachtenbootje die wij al jaren niet meer gebruikte. Aangezien de gemeete tegenwoordig liggeld int was het voor ons niet meer te betalen. Wij kwamen via internet terecht bij de heren van Bootdemontage en hebben snel de boot verwijderd tegen schappelijke kosten. En alles volgens afspraak.

Martin en Bianca uit Middelharnis schreef:

Na een vreselijk brand in de zomer van 2013 is onze kruizer niet meer te renoveren. Na een ingewikkelde en vermoeide strijd met de verzekering moesten we afscheid nemen van onze boot. Na een kort gesprek met Bootdemontage in Hilversum kwamen zij direct naar Zeeland ter inventarisatie en hebben we een goede deal gesloten. Ze stuurde zelfs nog foto's van de onderdelen die weer hergebruikt werden! Topservice!